Для ліквідації наслідків події в Сватовому Луганська ВГА виділить 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для ліквідації наслідків події в Сватовому Луганська ВГА виділить 10 млн грн

Казна та Політика
302
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука підписав розпорядження про виділення 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Сватовому, передає прес-служба Луганської ВГА.
Так, Г. Тука сьогодні, 30 жовтня, підписав розпорядження № 524, згідно з яким з обласного бюджету виділено 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Сватове та надання матеріальної допомоги постраждалим.
Нагадаємо, Георгій Тука повідомив, що в Сватове, де сталася пожежа на військовому арсеналі, пошкоджено школу, лікарню і більше 50 будинків.
Пожежа виникла 29 жовтня в 20:00. Джерело пожежі – майданчик на військовому арсеналі розміром 300 м на 300 м. Всього на складі знаходиться близько 3,5 тис. тонн боєприпасів різної модифікації. Причини займання та обставини події з’ясовуються. Зараз з міста евакуювали пацієнтів районної лікарні, будинок престарілих та школу-інтернат.
Раніше радник глави МВС України З.Шкіряк повідомляв про двох загиблих.
При цьому в Луганській ОДА станом на 6:00 повідомили, що в результаті розриву снаряда в Сватовому загинула жінка, осколкові поранення отримали четверо військовослужбовців.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас