Windows 10 почне автоматично завантажуватися на комп'ютери користувачів з наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 почне автоматично завантажуватися на комп'ютери користувачів з наступного року

Технології&Авто
1930
Компанія Microsoft покладає великі надії на свою нову операційну систему. Для привернення уваги до Windows 10 софтверний гігант використовує різні способи, включаючи і досить агресивні. Не так давно в мережі активно обговорювався факт встановлення нової “операційки” на комп’ютери користувачів без їхнього дозволу.
Компанія Microsoft швидко відреагувала і заявила, що помилку буде виправлено найближчим часом. Однак це не означає, що корпорація з Редмонда залишить спроби поширити свою нову систему на якомога більшу кількість комп’ютерів.
Згідно з повідомленням Террі Майерсона, виконавчого віце-президента підрозділу Windows and Devices, наступного року оновлення до Windows 10 буде поширюватися через Центр оновлень” як “Рекомендоване оновлення”. Це означає, що на комп’ютери користувачів Windows таке оновлення завантажується автоматично.
Спершу встановлення Windows 10 планувалося здійснювати в два етапи: спочатку ви замовляєте оновлення, а потім ми вас інформуємо про те, що воно стало доступним. Вже понад 110 мільйонів пристроїв по всьому світу оновилися до Windows 10 за цією схемою, однак тепер, після того, як період передзамовлень завершився, необхідність поетапного встановлення відпала, і Windows 10 доступна користувачам в будь-який час. Щоб спростити і прискорити процес, ми автоматично запускаємо оновлення після того, як ви даєте на це згоду. Зміна ОС на вашому пристрої почнеться тільки після того, як ви підтвердите таку операцію. І, як ми вже казали, після цього у вас буде 31 день на те, щоб повернутися до попередньої версії Windows, якщо нова версія вам не сподобається.
Однак у компанії Microsoft зазначають, що самостійно система встановлюватися не буде. Спочатку користувачі побачать спеціальне вікно, в якому можна буде або погодитися або відмовитися від оновлень. Варто зауважити, що з автоматичним завантаженням Windows 10 з “Центру оновлень” зіткнуться не всі користувачі, а лише ті, у кого активована функція автоматичного встановлення рекомендованих оновлень.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас