Саакашвілі: "Одеський Майдан" передчасний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі: "Одеський Майдан" передчасний

Казна та Політика
704
Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі буде стежити за ходом розгляду позовів кандидата в мери Саші Боровика у судових інстанціях, оскільки вважає, що допущені очевидні маніпуляції на виборах міського голови Одеси. Проте вважає заклики влаштувати “одеський Майдан” передчасними і контрпродуктивними.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
Я чудово розумію і поділяю почуття розчарування і навіть злобу у одеситів після очевидних маніпуляцій для того, щоб не допустити другий тур виборів мера в Одесі. Група хороших юристів до кінця відстоюватиме цю справу в суді. У свою чергу облпрокуратура під керівництвом Давида Сакварелідзе домоглася судового рішення про вилучення сфальсифікованих протоколів. Я особисто дуже уважно стежитиму за тим, щоб розгляд проходило за законом “, – зазначив Саакашвілі.
Глава ОДА нагадав, що “небайдужі громадяни утворили Комітет дії”, з яким буде дуже тісно співпрацювати.
У той же час Саакашвілі відзначив, що вважає “заклики влаштувати” одеський Майдан “передчасними і контрпродуктивними”.
“Велика частина причин, які призвели до нахабства злодіїв і шахраїв при владі, криється в загальноукраїнських проблемах. І в цілому ключ до цієї проблеми знаходиться в Києві. Потрібні радикальні зміни в усій Україні, яких повинні домагатися все розважливі сили, в тому числі і одесити . Обмежуватися тільки якимись окремо взятими місцевими бандитами не дасть бажаного ефекту “, – пояснив він.
“Я налаштований, боротися з усім цим до повної перемоги. У першу чергу – це боротьба з великою корупцією, з кланами в Києві, без підтримки яких беззаконня в Одесі та інших містах було б неможливим”, – резюмував Саакашвілі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас