Загальна динаміка на ринку офісів Києва в IV кв. істотно не зміниться, - прогноз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Загальна динаміка на ринку офісів Києва в IV кв. істотно не зміниться, - прогноз

Нерухомість
532
Загальна динаміка ринку офісної нерухомості в Києві в четвертому кварталі 2015 року істотно не зміниться, орендні ставки на найкращі офісні приміщення залишаться стабільними до кінця першої половини 2016 року.
Такий прогноз міститься в огляді ринку офісної нерухомості Києва міжнародної консалтингової компанії DTZ за підсумками трьох кварталів поточного року.
“У 2016 році очікується поліпшення загальної економічної ситуації в Україні, що приведе до збільшення попиту на офісну нерухомість у Києві”, – йдеться в документі.
Згідно з прогнозами компанії, повномасштабна девелоперська активність на ринку офісної нерухомості Києва навряд чи відновиться раніше 2017 року, оскільки девелоперам необхідно упевнитися в існуванні стійкого попиту з боку великих корпоративних орендарів. Крім того, необхідною умовою буде відновлення проектного фінансування об’єктів, вважає компанія.
Водночас вона зазначає, що зростання вакантності на ринку офісної нерухомості Києва, що спостерігалося в січні-вересні-2015 року, у сукупності зі значним розкидом цін на якісні офісні приміщення, надає орендарям таких об’єктів можливість оптимізувати свої довгострокові умови оренди.
DTZ заснована компанією Chesshire Gibson, що почала діяльність в 1784 році в Бірмінгемі (Великобританія). З грудня 2011 року входить до UGL Services, яка є підрозділом компанії UGL Limited.
DTZ на кінець жовтня 2015 року налічувала 265 представництв в 50 країнах світу. Штат співробітників з урахуванням субпідрядних організацій налічував 28,2 тис. осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас