Україна і США планують обговорити "дуже прагматичні питання" на конференції в Парижі - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і США планують обговорити "дуже прагматичні питання" на конференції в Парижі - Яценюк

Казна та Політика
261
Україна і США планують обговорити “дуже прагматичні питання” економічних відносин на інвестиційній конференції в Парижі, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів України, в ході зустрічі Яценюка з міністром торгівлі США Пенні Пріцкер та представників ключових американських компаній у Києві в понеділок український прем’єр підкреслив, що візит Пріцкер проходить після українсько-американської інвестиційної конференції, яка відбулася у Вашингтоні 13 липня. За його словами, після цієї інвестконференції 23 жовтня в Вашингтоні відбулася така ж інвестконференція в Берліні. Наступна відбудеться в Парижі.
За словами А.Яценюка, планується обговорити “дуже прагматичні питання” економічних відносин України і США.
Він підкреслив, що розвиток демократії в Україні “необхідно підкріпити економічним розвитком”. “Ми переконані, що ця зустріч дасть відчутні результати”, – сказав Яценюк і звернувся до представників бізнесу США: “У вас є питання, у нас є відповіді. У вас є інвестиції – ми готові їх отримати”.
У свою чергу, Пріцкер відзначила зусилля уряду країни в реалізації реформ.
Серед компаній, представники яких беруть участь у зустрічі А.Яценюка і П.Пріцкер, – Cargill, Westinghouse, Citibank, NCH Capital Inc., Honeywell, DuPont.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас