Кабмін просить депутатів схвалити "відкрите небо" між Україною та США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін просить депутатів схвалити "відкрите небо" між Україною та США

Казна та Політика
416
Кабінет міністрів України вніс на ратифікацію до Верховної Ради угоду між урядами України та США про повітряне сполучення, що дозволить спростити механізм взаємодії між країнами у сфері авіаперевезень.
Відповідне рішення закріплене розпорядженням Кабміну №1086-р від 19 жовтня.
“Подати на ратифікацію Верховною Радою України угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Сполучених Штатів Америки про повітряне сполучення, укладену у м Вашингтон 14 липня 2015”, – сказано в документі.
Як повідомлялося, 14 липня поточного року в ході інвестиційного форуму Україна-США у Вашингтоні міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський підписав договір про спільний авіаційний простір з США.
У червні Верховна Рада ратифікувала угоду про повітряне сполучення з Великобританією. В уряді відзначили, що ратифікація угоди дозволить удосконалити порядок регулювання міжнародних польотів при експлуатації договірних ліній між країнами, а також забезпечить створення і функціонування надійного правового механізму міжнародного рівня для реалізації й активізації процесу двосторонніх зв’язків між Україною та Великобританією.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас