181 депутат Ради отримав компенсацію з держбюджету для оренди житла в липні-вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

181 депутат Ради отримав компенсацію з держбюджету для оренди житла в липні-вересні

Казна та Політика
878
181 депутат Верховної Ради в третьому кварталі (липні-вересні) отримав компенсацію з державного бюджету для оренди житла або найму готельного номера.
Про це йдеться в парламентській газеті “Голос України” від 17 жовтня.
Зокрема, компенсацію отримав перший заступник голови Ради Андрій Парубій.
З фракції “Блок Петра Порошенка (всього до її складу входить 142 парламентарія) компенсацію з держбюджету отримали 68 депутатів, у тому числі представник Президента в парламенті і колишній голова Національного банку Степан Кубів, а також в.о. президента – генерального конструктора державного підприємства” Антонов “Михайло Гвоздьов (був призначений на посаду в червні, однак Рада припинила його депутатські повноваження тільки у вересні).
Більше того, компенсацію за оренду житла в третьому кварталі отримали нинішні голови Тернопільської та Чернігівської обласних державних адміністрацій Степан Барна і Валерій Паска, хоча їх депутатські повноваження Рада достроково припинила ще в травні.
З фракції “Народний фронт” (всього в її складі 81 депутат) компенсація з держбюджету була виплачена 44 депутатам, у тому числі голові фракції Максиму Бурбаку та його першому заступнику Андрію Тетеруку.
У фракції “Об’єднання” Самопоміч “з 26 депутатів компенсацію за оренду житла отримали 15, у тому числі голова фракції Олег Березюк та його заступник Олег Лаврик.
Також оренда житла була компенсована 14 депутатам з фракції “Опозиційний блок” (всього в ОБ 43 депутати), в тому числі заступнику голови фракції Олександру Вілкулу, і 14 позафракційним парламентаріям (48 депутатів у Раді не входять до складу будь-якої фракції або групи) .
Отримали компенсацію також 9 з 22 депутатів групи “Партія” Відродження “, у тому числі Євген Геллер, 6 з 20 депутатів групи” Воля народу “, 6 з 21 депутатів фракції Радикальна партія Олега Ляшка, у тому числі Алена Кошелєва, і 4 з 19 депутатів фракції “Всеукраїнське об’єднання” Батькiвщина “, у тому числі Дмитро Шлемко, депутатські повноваження якого були достроково припинені на початку червня.
Як повідомляло агентство, 188 депутатів Ради отримали компенсацію з держбюджету для оренди житла або найму готельного номера в січні-березні і 186 – у квітні-червні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас