Одеса має стати прикладом ефективності роботи правоохоронців - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеса має стати прикладом ефективності роботи правоохоронців - Порошенко

Казна та Політика
262
Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості координації дій міліції, СБУ і прокуратури для ефективної роботи та протидії загрозам, які існують всередині країни.
Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, про це він заявив на нараді в Одесі за участю голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе, керівника управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області Георгі Лордкіпанідзе і заступника глави адміністрації президента Віталія Ковальчука. При цьому Порошенко підкреслив, що Одеська область є регіоном з підвищеними ризиками дестабілізації ситуації.
Глава держави також звернув увагу глави облуправління МВС на роботу нової поліції, яка повинна посилити боротьбу зі злочинністю, забезпечивши прозорість і публічність роботи. Він також наголосив на важливості координації дій правоохоронних відомств. “Можу сказати, що спрямування подій, які відбуваються в Одесі, мене задовольняє… Одеса має слугувати прикладом ефективності роботи правоохоронних органів”, – підкреслив П.Порошенко.
Щодо реформ в інших сферах, глава держави зазначив, що, як і раніше, покладається на чинного главу обладміністрації М.Саакашвілі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас