Київська влада з початку року продала землі майже на 45 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада з початку року продала землі майже на 45 млн грн

Казна та Політика
307
За 9 місяців 2015 року до столичного бюджету надійшло лише 44,9 млн грн від продажу землі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови бюджетної комісії Київради Олександр Вовченко.
“За 9 місяців 2015 року до столичного бюджету надійшло лише 44,9 млн грн від продажу землі. Для порівняння торік за аналогічний період Київ наторгував землі на 159 млн грн”, — повідомив Вовченко.
За словами Вовченка, за три квартали міська влада планувала отримати від продажу землі понад 253 млн грн.
Як повідомлялося, з подачі бюджетної комісії 8 жовтня депутати Київради проголосували за тимчасове припинення боргових платежів.
“Зовнішній і внутрішній борг Києва становить 18 млрд грн. Лише на щорічне обслуговування цього боргу місто витрачає 2 млрд грн”, — повідомив глава бюджетної комісії Київради Странніков.
Бюджетна комісія у вівторок одностайно ухвалила рішення просити Київраду проголосувати за те, аби тимчасово призупинити сплату боргу.
“З 6 листопада ухвалити тимчасове зупинення виконання боргових зобов’язань, щоб зберегти кошти на нормальне проходження опалювального сезону у столиці”, — пояснив Странніков.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас