Google анонсував кнопку «Купити» в YouTubе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсував кнопку «Купити» в YouTubе

Фінтех і Картки
598
Google анонсував появу реклами в YouTube з можливістю перейти до покупки товару. Про це компанія повідомила в своєму блозі.
Компанія показала за допомогою зображення, як функціонуватиме нова опція. Спочатку в правій частині екрана з’являється значок інформації (“i”) та рядок з основними даними про товар. Якщо користувач на неї натискає, відкривається зображення продукту із зазначенням ціни та кнопкою “Купити”, яка дозволяє перейти на сайт рекламодавця.
Функціонал так званих “карток” для товарів без можливості покупки компанія представила ще 21 травня. Вони діляться на кілька типів: ті, що демонструють товар, що пропонують матеріально підтримати проект (фандрайзинг), що рекламують відео або плейлист на YouTube, а також переводять на пов’язаний з каналом сайт.
Як повідомляє Google, з’єднання двох цих опцій – “карток” і кнопки “купити” – зробить оголошення більш зручними для покупки. Функції будуть працювати так само, як реклама в пошуку Google: за аукціонною моделі, націлених на основі контексту і аудиторії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас