«Ашан» тестує мобільні платежі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Ашан» тестує мобільні платежі

Фінтех і Картки
1096
Французька мережа супермаркетів Ашан збирається впровадити в торгових залах систему мобільних платежів. Завдяки технологіям Bluetooth і NFC відвідувачі зможуть оплачувати свої покупки на безконтактній основі.
Тестування послуги пройде в магазинах Люксембурга. Ця країна активно використовує мобільні канали для здійснення платежів. Найбільшу популярність серед місцевих жителів завоював додаток DigiCash, яке підтримують провідні банки країни. Саме на ньому буде засновано впровадження мобільних платежів в Ашані. Також в проекті бере участь французький банк BNP Paribas.
Щоб почати використовувати мобільний додаток в Ашані, необхідно прив’язати до нього свою карту знижок, а також переконатися, що на банківському рахунку достатньо коштів.
На касах супермаркетів Ашан встановлені спеціальні маячки, які сумісні з мобільним гаманцем DigiCash. Вони можуть приймати оплату за допомогою Bluetooth і NFC.
“Цей фантастичний технологічний крок вперед означає, що ми можемо розглядати можливість використання і інших програм з метою підвищення якості обслуговування для наших клієнтів”, – прокоментував директор супермаркету Ашан в Люксембурзі.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас