Квартира за 4 тис. гривень, яку здають в Києві, підірвала Інтернет (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартира за 4 тис. гривень, яку здають в Києві, підірвала Інтернет (фото)

Нерухомість
14113
Користувачі Мережі другий день активно обговорюють квартиру, яку здають в Києві. Згідно з оголошенням, житло знаходиться в приватному секторі на Лівобережній, в 5 хвилинах від метро.
За однокімнатний будинок господарі просять 4000 гривень + комунальні послуги на місяць. Власник будинку перераховує в оголошенні достоїнства пропонованих апартаментів: меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, 2 види плит, духовка, бойлер, багато зелені …
“Здам 1-кімнатну квартиру на Лівобережній, 5 хвилин від метро. Приватний сектор. Загальна площа 22 м. кв, кухня 14 м. кв, житлова 8 м. кв”, – йдеться в повідомленні.
При цьому, як видно на фотографіях, обидві плити, які згадав власник будинку, знаходяться в одній кімнаті з ванною і туалетом. Посеред кімнати стоїть обідній стіл, з одного боку від нього – ванна і електрична кухонна плита, а з іншого – газова плита, туалет і холодильник.
“Квартира-мрія кожної жінки: Петрик у ванні купається, Марійка на унітазі сидить, а мама, тим часом, обід для сім’ї готує. І всього лише 4000 гривень на місяць. Місто-герой Київ, метро Лівобережна”, – прокоментував оголошення користувач Антон Комаров.
Інші користувачі також відзначають: “Це просто хардкор в квадраті !!!”, “Уявляю моральний стан людини, після перебування в такій квартирі!”.
“Ось кожен раз, коли я кажу, що бачила все, з’являється щось, що мене дивує. Шикарні апартаменти ВІП-класу за 4000 гривень плюс комунальні, на Лівобережці;) КАРЛ!”, – обурюється в “Фейсбуку” Марія.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас