Німці можуть побудувати завод з виробництва автозапчастин в Житомирі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці можуть побудувати завод з виробництва автозапчастин в Житомирі

Фондовий ринок
875
Німецький бізнес анонсував можливість інвестицій в споруду заводу з виробництва автомобільних компонентів в Житомирі, повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі з посиланням на зустріч представників Делегації німецької економіки в Україні з керівництвом міністерства.
Згідно з повідомленням, німецька делегація відзначила наявність видимих​ успіхів у полегшенні умов ведення бізнесу, а також висловила сподівання на успішне проведення Німецько-українського бізнес-форуму.
«Це дуже хороший сигнал. Ми сподіваємося, що бізнес-форум буде додатковим імпульсом для розширення німецького бізнесу в Україні », – цитує прес-служба міністерства представника Делегації німецької економіки в Україні Олександра Маркуса.
Нагадаємо, японський виробник електрообладнання та автозапчастин «Фуджікура» інвестує 6 млн дол. в будівництво заводу в Яворівському районі Львівської області.
Німецько-український інвестиційний форум, проведення якого в кінці квітня запропонувала уряду України канцлер Німеччини Ангела Меркель, пройде 23 жовтня в Берліні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас