Фабрика «Рошен» переобрала керівництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фабрика «Рошен» переобрала керівництво

Фондовий ринок
970
Наглядова рада ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» (ВКФ) прийняла рішення про призначення Директора підприємства.
Відповідну інформацію опублікувала компанія.
Згідно з повідомленням, Наглядова переобрала Директором фабрики Олександра Білика. Зазначено, що Олександр Білик призначений ще на один рік у зв’язку із закінченням терміну попереднього перебування на посту.
Протягом останніх п’яти років він обіймав цю ж посаду.
Раніше повідомлялося, що ВКФ оновила склад наглядової органу.
ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» входить до п’ятірки найбільших кондитерських підприємств України. На фабриці випускається більше 100 найменувань кондитерських виробів, а загальний обсяг виробництва складає більше 100 тис.тонн на рік.
Корпорація Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів. Загальний обсяг виробництва кондитерських виробів в корпорації становить 450 000 тонн на рік. До складу Roshen входять українські фабрики (Київська, два виробничі майданчики у Вінниці, Кременчуцька); два виробничі майданчики Липецької кондитерської фабрики (Росія), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва), Bonbonetti Choco Kft (Будапешт, Угорщина), а також масло-молочний комбінат «Бершадьмолоко», який забезпечує фабрики корпорації молочною сировиною. Корпорація Roshen належить президенту України Петру Порошенку, який в ході виборчої кампанії обіцяв її продати. Для продажу цього бізнесу Порошенко привернув інвестиційну компанію Rothschild.
За матеріалами:
Фондовий світ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас