Кличко анонсував запуск безкоштовного Wi-Fi на всіх станціях метро в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко анонсував запуск безкоштовного Wi-Fi на всіх станціях метро в Києві

Казна та Політика
540
Найближчим часом влада Києва запустять кілька інвестиційних проектів: безкоштовний Wi-Fi на всіх станціях метро в Києві та центр підтримки інновацій та підприємництва iHUB, заявив мер Києва Віталій Кличко.
“Київ має бути сучасною комфортною європейською столицею. І саме в цьому напрямку ми сьогодні рухаємося, вводячи технологічну систему управління містом Smart City. Сьогодні, наприклад, ми представляємо втілення інвестиційного проекту – запуск Wi-Fi мережі в метро. Вже Інтернет працює на трьох станціях метрополітену, а буде працювати на всіх, в кожному вагоні “, – зазначив В.Кличко на початку засідання сесії Київради в четвер.
Він також зазначив, що на нинішньому тижні столична влада підписала меморандум і практично приступила до роботи по створенню в Києві центру підтримки інновацій та підприємництва iHUB. “Це теж інвестиційний проект, в якому нам допомагатиме норвезький фонд Sseed Forum Norway. В рамках проекту місто надає приміщення для iHUB, яке партнери відремонтують, запустять всі необхідні освітні програми і допоможуть довести ідеї стартапів нашої талановитої молоді до повноцінного бізнесу”, – сказав мер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас