Суд визнав незаконною зміну складу засновників «Амстора» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд визнав незаконною зміну складу засновників «Амстора»

Фондовий ринок
652
Апеляційний суд підтвердив рішення адміністративного суду щодо незаконності зміни складу засновників у цілому ряді підприємств, які входять до групи компаній «Амстор», і призначення нових керівників даних компаній.
Про це повідомляє офіційний сайт Амстора.
В результаті, на сьогоднішній день вступили в законну силу вже три ухвали окружного адміністративного суду, якими також визнано протиправними і запису, що вносилися до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про державну реєстрацію змін до установчих документів з 29.12.2014 р по сьогоднішній день, в результаті яких відбулися неодноразові зміни у складі учасників (засновників) ГК «Амстор», а також зміна керівників компаній та їх адреси.
Фактично судовими рішеннями підтверджено, що зміна керівників зазначених юридичних осіб відбулася в результаті незаконних дій, у тому числі з використанням підроблених документів.
Таким чином, згідно з рішенням судів, колишні керівники та акціонери підприємств групи компаній «Амстор» стали жертвами злочинних дій невідомих осіб, які незаконно заволоділи належними їм частками в статутних капіталах цих товариств з метою протиправного привласнення майна та товарно-матеріальних цінностей, що знаходяться в їх власності .
Нагадаємо, 31 грудня 2014 року в супермаркети мережі «Амстор» по всій Україні увірвалися озброєні люди, які назвалися представниками нового менеджменту – компанії «Смарт-Холдинг».
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас