ФГВФО почне виплати вкладникам Укрпрофбанку і "Національного кредиту" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО почне виплати вкладникам Укрпрофбанку і "Національного кредиту"

Кредит&Депозит
454
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почне виплати вкладникам Українського професійного банку і банку “Національний кредит” з 3 вересня.
Про це йдеться в повідомленні Фонду.
Виплати вкладникам Укрпрофбанку здійснюватимуться через відділення Альфа-Банку Україна та Кредобанку, а вкладникам “Національного кредиту”, – через відділення Альфа-Банку Україна. Період проведення виплат – з 3 вересня по 13 жовтня 2015 включно. Максимальна сума виплат – 200 тис. грн на одного вкладника.
Виплати вкладникам, які не звернулися в банк-агент Фонду в зазначені терміни будуть здійснюватися за індивідуальними зверненнями на адресу Фонду.
Як повідомлялося раніше, 28 серпня НБУ вирішив ліквідувати Укрпрофбанк і банк “Національний кредит”.
ФГВФО ввів тимчасову адміністрацію в Укрпрофбанк на період з 29 травня до 28 серпня, а в “Національний кредит” – з 8 червня до 7 вересня. Укрпрофбанк заснований в одна тисяча дев’ятсот дев’яносто дві році. Найбільшим його акціонером з часткою 95,39% станом на 1 квітня 2015 року (опосередковано, через ТОВ “Український інвестиційно-фінансовий альянс”, ТОВ “Єврофінанс” і панамську компанію Lanex.Inc.) Був Євген Балушка. Банк “Національний кредит” заснований в +1996 році. Його найбільшим акціонером на 1 квітня 2015 року був Андрій Оністрат (30,44%).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас