Саакашвілі розповів про урядову аферу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі розповів про урядову аферу

Казна та Політика
2926
Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звернувся до генерального прокурора України Віктора Шокіна з вимогою розслідувати діяльність державних чинів.
“Після заяви Костянтина Лікарчука (заступника глави фіскальної служби України – авт.) Я посилаю лист генерального прокурора з вимогою розслідувати ознаки злочину з боку високих посадових осіб”, – написав на своїй сторінці в соцмережі Міхеїл Саакашвілі.
Губернатор також нагадав, що в Одеській області дуже погані дороги. За його словами, уряд погодився, у разі збільшення надходження з митниці, половину коштів залишати в області для ремонту доріг.
“Моя команда хотіла оптимізувати роботу митниці, але потім ми дізналися, що кілька основних потоків пішли з Одеси в інші міста. Тепер необхідно розмитнюватися в інших містах, щоб потім повертатися до Одеси. Ми що в наперстки граємо?”, – обурився Саакашвілі. За його словами, це “класика афери на урядовому рівні”.
У свою чергу Костянтин Лікарчук не став заперечувати виявленні Саакашвілі факти: “Тарифи в Одесі справді високі і зараз потоки вантажу для розмитнення переводять в інші міста, де керівництво митниці вже освоїло тіньові потоки”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас