Працівників столичних ЖЕКів будуть карати за хамство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівників столичних ЖЕКів будуть карати за хамство

Казна та Політика
650
Працівників столичних житлово-експлуатаційних дільниць будуть карати за хамство і некомпетентність.
Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.
“Звернення громадян в ЖЕКи переважно пов’язані з вирішенням проблемних питань в будинку, дворі. Звичайно, всі звернення неможливо вирішити за день або два, але люди заслуговують, принаймні, уваги до своїх потреб і якісне та доступне роз’яснення. У той же час ми часто стикаємося з відверто хамською поведінкою працівників комунальних служб, упередженим і різким ставленням до людей. І це не має нічого спільного з рівнем комунального сервісу, якого ми прагнемо досягти в столиці “, – заявив П.Пантелеєв.
За словами заступника голови КМДА, якщо необхідно, підвищувати якість комунікації будуть шляхом тренінгів та навчань, але за відверту грубість на роботі дисциплінарні покарання вводяться вже зараз.
“Запроваджено антирейтинг гірших обслуговуючих підприємств міста. Цей список складається, виходячи з скарг, які залишають кияни на телефон міського контакт-центру 15-51. Стосовно керівників та працівників, які отримали найбільше нарікань, прийматимуться рішення щодо доцільності їх перебування на посадах” , – зазначив заступник голови КМДА.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас