Вагони метро в Києві обладнають відеокамерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вагони метро в Києві обладнають відеокамерами

Казна та Політика
458
Вагони метро в Києві в якості заходів безпеки обладнають камерами спостереження.
“Важливою частиною концепції “смарт-сіті” є програма “Безпечна столиця”, яку ми поступово впроваджуємо разом з іншими новітніми технологіями. Світовий досвід говорить про те, що все місто повинен бути покритий камерами спостереження, які дозволяють попередити і оперативно відреагувати на будь-які небезпеки для мешканців”, – розповів Ніконов.
В рамках проекту Kyiv Smart City у вагонах київського метро встановлять відеокамери, а на деяких станціях скоро з’явиться Wi-Fi.
Так, в Києві в даний час вводиться система контролю дорожнього руху, яка передбачає встановлення камер спостереження біля світлофорів. Вся інформація буде зводитися в Єдиний диспетчерський центр, що дозволить швидко розпізнавати будь-які порушення.
Перший заступник голови КМДА також нагадав, що в рамках Kyiv Smart City у столиці запрацював онлайн бюджет, система електронних закупівель, що вже дозволили істотно заощадити бюджетні кошти.
Нагадаємо, в рамках проекту Smart City в метро Києва також впровадили нову систему оплати проїзду. Так, з червня 2015 р. проїзд в метро можна оплатити безконтактною карткою MasterCard.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас