Україна посилить співпрацю з Світовим банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна посилить співпрацю з Світовим банком

Казна та Політика
238
Створення проектного офісу та спрощення процедур прискорить модернізацію.
Про це повідомили в прес-службі Кабінету міністрів.
У ході зустрічі з директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фаном сторони обговорили питання підвищення ефективності співробітництва та реалізації започаткованих проектів.
Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко звернувся з пропозицією до Світового банку переглянути технічні процедури і терміни узгодження проектних рішень.
“У кризових умовах процедурні затримки спільних проектів неприйнятні ані для України, ані для Світового банку”, – підкреслив він.
Чиновник запропонував створити робочу групу з представників Мінрегіону і Світового банку, яка напрацює пропозиції щодо змін в операційних посібниках і технічних завданнях для майбутніх проектів, що реалізуються Світовим банком в Україні.
“Реформи не можуть чекати. Потрібно враховувати ситуацію, в якій опинилася Україна зараз, а також прибрати ті перешкоди і проблеми, які виникли при виконанні попередніх проектів”, – підкреслив Г.Зубко.
Відзначимо, 25 червня віце-прем’єр-міністр України Г.Зубко повідомив про те, що подальші реформи в країні вимагають змін до Конституції. Він також зазначив, що стан виконання реформи за оцінкою міжнародних експертів, громадських організацій, проектного офісу реформ при Національній раді реформ становить 46% від запланованого до реалізації в 2015 році.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас