Кабмін уточнив порядок проведення передприватизаційної підготовки підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін уточнив порядок проведення передприватизаційної підготовки підприємств

Казна та Політика
147
Кабінет міністрів уточнив порядок проведення передприватизаційної підготовки підприємств, затвердивши нову редакцію документа.
Це закріплено постановою Кабміну №588 від 17 липня, оприлюдненими в понеділок.
Кабмін у новому порядку суттєво деталізував вимоги, що пред’являються до плану передприватизаційної підготовки підприємства. План повинен містити вісім розділів, серед яких: відомості про підприємство та його фінансово-економічне становище, аналіз оргструктури і кадрового складу, структура активів, аналіз активів і діяльності, план розвитку, заходи щодо передприватизаційної підготовки, прогноз соціально-економічних наслідків передприватизаційної підготовки.
Кабмін встановив, що невід’ємною частиною плану передприватизаційної підготовки підприємства є: матеріали інвентаризації майна підприємства; копії техпаспортів на об’єкти нерухомості; копії правовстановлюючих документів на нерухомість підприємства, в тому числі – документів, що посвідчують право власності, право користування землею; графік проведення заходів з передприватизаційної підготовки з визначенням їх термінів, проекти розділових балансів об’єктів, які будуть створюватися на базі майна підприємства (у разі його реструктуризації).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас