Аналітики передрікають фондовому ринку Китаю подальше падіння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики передрікають фондовому ринку Китаю подальше падіння

Фондовий ринок
522
Більш ніж двадцятирічний досвід вивчення біржових графіків допоміг Томасу Шредеру зафіксувати прибуток у квітні якраз перед тим, як акції китайських компаній в Гонконгу перейшли у вільне падіння.
Тепер він знову дає песимістичний прогноз: обвал китайського ринку акцій в осяжному майбутньому продовжиться.
Згідно з прогнозами, у найближчі два місяці індекс Shanghai Composite може опуститися до 3100 пунктів – це на 16% нижче рівня закриття середи (5 серпня), незважаючи на спорадичні відскоки під впливом спроб держави стабілізувати ринок. Індекс паперів, що торгуються в Гонконгу, Hang Seng China Enterprises впаде приблизно на 10%.
Уповільнення економічного зростання Китаю і зниження цін на сировинні товари підсилюють імовірність того, що індекси проб’ють ключові рівні підтримки, впевнений Шредер.
“Зараз головні – “ведмеді”. Падіння відбудеться не відразу. Я впевнений, що китайський уряд продовжить пробувати підтримати ринок в Шанхаї. Але в найближчі пару місяців ми побачимо більш низький рівень”, – говорить засновник і керуючий директор Chart Partners Group Ltd., яка постачає засновані на технічному аналізі торгові стратегії, Шредер.
Індикатор материкових компаній, що торгуються в Гонконгу, відскочив від жовтневого мінімуму на 37% до того моменту. Хоча після цього індекс піднявся ще на 5,8% до піку від 26 травня, після цього він обвалився більш ніж на 25%. Через 32% обвалу шанхайської біржі капіталізація материкового ринку скоротилася приблизно на трильйон.
“Шанхай” виглядає “погано, і глобальний цикл починає виглядати трохи слабшим”, – підсумовує Шредер.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас