Яресько: Українці незабаром зможуть оцінити ефект від реформ за підтримки МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько: Українці незабаром зможуть оцінити ефект від реформ за підтримки МВФ

Казна та Політика
3226
Українці незабаром зможуть відчути ефект від оздоровлення економіки країни у вигляді економічного зростання, відновлення інвестицій і створення нових робочих місць завдяки урядовій програмі реформ за підтримки Міжнародного валютного фонду.
Про це написала міністр фінансів України Наталія Яресько на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Міністр нагадала, що Україна отримала другий транш від МВФ у розмірі 1,7 млрд дол. В рамках діючої кредитної програми, що говорить про підтримку фондом розробленого урядом плану реформ та визнання міжнародною спільнотою прогресу на шляху змін.
«Ми вже зробили ряд важливих кроків у цьому напрямку, і попереду ще дуже багато роботи. Але ефект від оздоровлення економіки України завдяки нашій програмі реформ вже незабаром зможуть відчути всі наші співвітчизники – через повернення України до економічного зростання, відновлення інвестицій і створення нових робочих місць», – написала Яресько.
Також вона зазначила, що оскільки всі кошти другого траншу від МВФ будуть направлені в золотовалютні резерви, це розширить можливості НБУ для забезпечення стабільного курсу гривні.
Міністр від імені всього українського народу подякувала партнерам з МВФ за тривалу підтримку і віру в успіх нашої держави.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас