Mitsubishi припинить виробництво автомобілів в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi припинить виробництво автомобілів в США

Технології&Авто
619
Одна з провідних автокомпаній Японії Mitsubishi Motors заявила про рішення припинити виробництво автомобілів в США і сфокусувати свою увагу на азіатських ринках.
Про це повідомляє Прайм з посиланням на агентство Кіодо.
Як пише агентство, Mitsubishi Motors має намір продати завод в штаті Іллінойс і перевести виробничі потужності на заводи в Таїланді і на Філіппінах. При цьому співрозмовник агентства не уточнив термінів зупинки виробництва, а також вартість операції з продажу нерухомості.
Основною причиною такого рішення називається падіння попиту на автомобілі японського виробника на ринку США.
Mitsubishi Motors входить до складу Mitsubishi Corp., заснованої в 1954 році. Корпорація володіє активами в галузі енергетики, металургії, машинобудування та споживчих товарів і веде діяльність більш ніж в 80 країнах, більш ніж на 200 майданчиках. Штаб-квартира Mitsubishi Corp. знаходиться в Токіо, число співробітників становить близько 60 тисяч чоловік.
Відзначимо, Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation з квітня припинила складальне виробництво вантажних автомобілів в Росії.
З жовтня 2014 Mitsubishi Fuso поступово скорочувала виробництво через низький попит на продукцію, а в кінці березня воно було зупинено.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас