«Uber для приватних літаків» залучив $ 20 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Uber для приватних літаків» залучив $ 20 млн

Технології&Авто
753
Дотепер традиційне бронювання особистого авіатранспорту було пов’язане з заповненням великої кількості форм, а також спілкуванням з посередниками.
Тому підприємець Сергій Петроссов в надії максимально спростити цей процес, створив стартап JetSmarter, додаток, що дозволяє забронювати політ на приватному літаку в лічені секунди, а також оплатити поїздку з мобільного.
Компанія пропонує три різних продукти: JetDeals (бронювання одностороннього особистого рейсу на вимогу) JetShuttle (бронь місця на існуючому приватному рейсі), і JetCharter (персоналізовані туристичні пакети).
Для того, щоб отримати необмежений доступ до системи бронювання літака з мобільного, потрібно заплатити $ 9000 на рік – на місяць приблизно $ 800. В рамках цього пакету, клієнт зможе літати на приватному літаку необмежену кількість разів. Додаток доступний для смартфонів на iOS і Android.
JetSmarter може доставити пасажира в будь-яку точку земної кулі, за винятком закритих повітряних просторів. Крім того, клієнт зможе припаркувати автомобіль біля трапа, а по прибуттю – скористатися послугами вертольота для продовження подорожі у важкодоступні райони.
Якщо користувач не оформив річний абонемент на приватні авіаперевезення, одна подорож обійдеться в кілька тисяч доларів.
Сьогодні компанія залучила $ 20 млн. фінансування королівської сім’ї Саудівської Аравії, кількох магнатів зі сфери розваг, заможних приватних осіб, а також керівників з Goldman Sachs і Twitter. Також стало відомо, що стартап підтримав Jay-Z.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас