Смарт-Холдинг і Fozzy Group домовилися про перезапуск торгової мережі "Амстор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смарт-Холдинг і Fozzy Group домовилися про перезапуск торгової мережі "Амстор"

Фондовий ринок
1099
Смарт-Холдинг і Fozzy Group домовилися про спільний розвиток торгової мережі “Амстор”.
Про це повідомили в прес-службі Смарт-Холдингу в четвер.
Згідно з повідомленням, сторони, зокрема, досягли угоди про реалізацію проекту з відновлення роботи магазинів мережі в повному обсязі.
Мова йде про магазини, які знаходяться поза зоною АТО. Магазини будуть працювати під брендом “Сільпо”, при цьому, торгові центри “Амстор” збережуть свою оригінальну назву.
Сторони погодили і підписали відповідний меморандум, яким визначено умови та параметри співпраці, а також генеральну угоду, в рамках якого укладаються договори оренди по кожному магазину. Подробиці угоди не розкриваються.
Передбачається, що трудові колективи магазинів “Амстор” будуть максимально збережені, зараз з персоналом проводяться співбесіди щодо майбутнього формату роботи.
У компанії уточнили, що перші магазини почнуть свою роботу в серпні 2015 року.
Відзначимо, Група компаній “Амстор”, створена в 2003 р, виступала оператором однойменної української торгової мережі. У 2009 році власником групи компаній став Смарт-Холдинг, що сконцентрував більше 70% пайової участі в групі. На початок 2014 торговельна мережа об’єднувала 38 магазинів формату супер- і гіпермаркет (більше 10 тис.співробітників) в шести регіонах Східної, Центральної та Південної України.
В даний момент 18 магазинів знаходяться в зоні АТО і не контролюються Смарт-Холдингом.
Смарт-Холдинг – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, банківський сектор, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.
Група компаній Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, один з провідних українських рітейлерів з більш ніж 600 торговими точками на всій території країни. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський та ресторанний бізнес.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас