Huawei буде виробляти і продавати смартфони в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei буде виробляти і продавати смартфони в Індії

Технології&Авто
224
Індія приваблює багатьох виробників мобільних телефонів. Компанія Foxconn, якщо вірити останнім чуткам, планує перемістити сюди частину виробництва смартфонів iPhone. Також свої телефони хоче випускати тут успішна китайська компанія Xiaomi. Але обох конкурентів може випередити Huawei. Як стверджує видання Reuters, Huawei вже отримала «зелене світло» від Міністерства внутрішніх справ Індії.
Це означає, що залишилося всього лише кілька формальностей та фінальних схвалень для того, щоб Huawei змогла запустити в Індії виробництво і продаж мобільних телефонів. Інтерес галузевих гігантів до цьому ринку зрозумілий. Адже це один з найбільш швидко розвиваються ринків. Вже зараз тут налічується 150 млн активних користувачів смартфонів. І їх кількість буде зростати на 26% щороку, аж до 2019 року.
Huawei вже має R & D-підрозділ в Індії і завод, який випускає смартфони, правда, тільки на експорт. Тепер же компанія отримає право виробляти і продавати свої пристрої на місцевому ринку. Це дозволить Huawei запропонувати індійським покупцям ще більш привабливі за ціною моделі
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас