В Одесі запустили Viber-турагентство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі запустили Viber-турагентство

Технології&Авто
1515
Український бізнес продовжує експериментувати з новими технологіями. В Одесі туристична компанія «Хороший відпочинок» запустила окреме агентство, яке працює з клієнтами повністю через Viber.
Проект Pockettour.com.ua працює тільки два тижні, а вже встиг набрати близько 60 заявок від користувачів, з яких 10 турів вже заброньовані. І це – майже без реклами (була тільки невелика кампанія в Facebook).
Ідею створити Viber-турагентство підстьобнуло те, що месенджери зараз бурхливо розвиваються як канал спілкування з клієнтами, розповідає директор «Гарного відпочинку» Олександр Довгопол. В агентстві проаналізували базу клієнтів і побачили, що користувачів Viber серед них досить багато, наприклад, втричі більше, ніж користувачів WhatsApp.
Skype як канал спілкування взагалі не розглядали. На відміну від Viber, в ньому немає можливості зберігати групові чати, він не дуже зручно синхронізується з ПК і мобільними пристроями. Крім того, Viber зручніше і красивіше і більше подобається дівчатам, а вони – основна цільова аудиторія агентства, каже його директор.
Ідея Pockettour в тому, щоб весь процес від вибору туру до оформлення і видачі документів відбувався через Viber. Звичайно, деякі речі, начебто відбитків пальців на шенгенську візу, доведеться робити особисто, але основна частина процесу оформлення туру проходить в онлайні. Для кожного користувача створюється папка з документами на Google Drive. «Люди ненавидять колл-центри, ненавидять їздити по пробках в агентство. Все має бути просто, тому ми вирішили спробувати таку модель », – каже Олександр.
За його словами, команда турагентства зв’язалася з офісом Viber в СНД, і там підтвердили, що їм невідомі приклади бізнесу, що будує спілкування з клієнтами повністю на Viber.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас