Для Астра Банку потрібно 127 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для Астра Банку потрібно 127 млн грн

Кредит&Депозит
429
Agro Holdings (Ukraine) Limited, донька інвестиційного фонду під управлінням NCH Capital (США) придбала неплатоспроможний Астра Банк з тим, щоб надавати фінансування українським товаровиробникам.
Про це повідомляє прес-служба інвестора.
За умовами операції, компанія Agro Holdings (Ukraine) Limited зобов’язана привести діяльність банку у відповідність до вимог законодавства України і відновити платоспроможність банку протягом 30 днів, для чого необхідна рекапіталізація в 127 млн грн.
Нагадаємо, договір з уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) про купівлю 100% неплатоспроможного банку за 92,1 млн грн іноземний інвестор підписав 16 липня 2015 р. Крім цієї суми, новий власник відшкодував ФГВФО витрати на введення тимчасової адміністрації у фінустанову.
“Продаж Астра Банк стане сприятливим сигналом для інших іноземних інвесторів про початок відновлення нормальної роботи банківської системи України”, – наводиться в повідомленні прес-служби цитата директора з розвитку бізнесу NCH Advisors Ukraine Inc. Віталія Іванченко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас