eBay і PayPal офіційно відокремилися один від одного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

eBay і PayPal офіційно відокремилися один від одного

Фінтех і Картки
648
17 липня 2015 eBay і PayPal офіційно стали незалежними компаніями. З цього дня найбільший у світі інтернет-аукціон зосередився на електронній комерції, а платіжна система – на профільному бізнесі глобального рівня.
Про те, що eBay збирається відокремити від себе PayPal, було оголошено ще у вересні 2014 року, проте рада директорів схвалила цю угоду тільки в червні 2015-го.
Сьогодні акції PayPal починають торгуватися на біржі NASDAQ під тікером PYPL, у той час як папери eBay збережуть позначення EBAY.
За словами голови PayPal Дена Шульмана (Dan Schulman), тепер компанія буде прагнути до того, щоб користувачі платіжної системи оплачували з її допомогою покупки товарів і послуг два-три рази на тиждень замість нинішніх двох-трьох разів на місяць.
Крім того, PayPal розраховує збільшити число партнерських компаній, підключених до сервісу, а також зміцнити свої позиції на міжнародній арені за рахунок недавнього придбання служби міжнародних грошових онлайн-переказів Xoom за $890 млн.
Ми вважаємо, що наша технологічна платформа, велика географія і сильний бренд допоможуть PayPal не просто брати участь у разових угодах, а стати частиною фінансового життя споживачів », – зазначив Шульман.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас