Samsung запустив тестування свого платіжного сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запустив тестування свого платіжного сервісу

Фінтех і Картки
756
Samsung офіційно почав тестувати свій сервіс мобільних платежів Samsung Pay, який був представлений на початку цього року. Першою країною, в якій з сьогоднішнього дня стартувало тестування рішення, стала батьківщина компанії – Південна Корея.
Samsung Pay неможливо не порівнювати з його найближчим конкурентом – Apple Pay, який був представлений трохи раніше. Сервіси здаються майже ідентичними, однак основна відмінність в тому, що рішення від Samsung підтримує технології NFC і MST. Технологія MST дозволяє розрахуватися в торговій точці за допомогою смартфона, навіть якщо торговець приймає тільки магнітні картки. Це зручно як для користувачів, так і для продавців, які не планують поки оновлювати термінали.
Samsung Pay дозволяє оплачувати покупки, піднісши смартфон до терміналу з підтримкою NFC, а підтвердити операцію можна за допомогою функції зчитування відбитків пальців (її підтримує новий смартфон Galaxy S6). У додатку Samsung Pay користувач може зберігати всі свої кредитні картки, але фактично платіжні дані не зберігаються на пристрої і не передаються під час транзакції.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас