Google відкриє можливість редагувати свої карти вже в серпні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google відкриє можливість редагувати свої карти вже в серпні

Технології&Авто
454
Поява неіснуючих елементів на Google Картах була справою нешкідливою доти, поки подібні «пасхалки» не викликали неприємний резонанс, пов’язаний з публікацією об’єктів образливого характеру.
У зв’язку з цим компанія Google вирішила призупинити можливість редагувати свої карти в травні цього року. І ось тепер, схоже, в компанії знайшли рішення, як запустити сервіс знову.
“Редактор карт буде відкрито на початку серпня” – повідомила на офіційному форумі продакт-менеджер проекту Google Map Maker Павітра Канакараян. “Ми шукаємо користувачів, які будуть модерувати правки в конкретних країнах”.
Важливо відзначити те, що процес розгляду результатів редагування буде значно відрізнятися від того, що було раніше. Замість співробітників компанії, відповідальність за прийняття або відхилення змін на картах за великим рахунком лежатиме на користувачах і суспільстві в цілому. Хоча все ж деякі серйозні правки будуть як і раніше розглядатися операторами Google.
В Google помітили, що більша частина спільноти мають благі наміри і моментально реагують, коли справа доходить до будь-яких порушень. Такий принцип буде закладено в новій системі редагування карт.
За словами Канакараян, “Команда Google Map Maker вибере кваліфікованих редакторів, відповідальних за свої регіони. Будь-які зміни на картах будуть також перевірятися автоматизованою системою модерації Google, однак піддаватися помірним правкам – тільки у виняткових моментах “.
На початку серпня Google Map Maker буде знову відкритий, але перед цим компанія розішле обраним кандидатам запрошення стати регіональними лідерами. В Google планують поступово збільшувати їх кількість, щоб зменшити час на модерацію змін на Google Картах.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас