Apple Pay офіційно почав працювати в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay офіційно почав працювати в Європі

Фінтех і Картки
282
Сьогодні, 14 липня, сервіс мобільних платежів Apple Pay був офіційно запущений у Великій Британії, через дев’ять місяців після запуску в США. Платіжне рішення підтримують більш 250 тисяч магазинів і підприємств в країні, мережі ресторанів, а також залізничний і автобусний транспорт. Сума оплати за допомогою Apple Pay обмежена 20 фунтами стерлінгів (близько $ 31), але ця цифра виросте, за прогнозами, до 30 фунтів стерлінгів ще цього року.
Про запланований запуск Apple Pay у Великій Британії вперше стало відомо на конференції розробників WWDC в травні, проте точна дата не була озвучена. На початку цього місяця деякі ЗМІ повідомили можливу дату запуску – 14 липня. Як бачимо, вона підтвердилася. Партнерами сервісу мобільних платежів стали вже вісім британських банків, включаючи великі Santander, Natwest і Nationwide. Найбільший британський банк Barclays раніше повідомляв, що не підтримуватиме рішення, проте вчора стало відомо, що фінустанова змінила рішення.
Велика Британія стала першою країною за межами США, в якій був запущений Apple Pay. Наступною, найімовірніше, буде Канада.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас