Nokia опублікувала офіційну заяву про повернення на ринок стільникових телефонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia опублікувала офіційну заяву про повернення на ринок стільникових телефонів

Технології&Авто
1397
Зовсім недавно голова Nokia Раджив Сурі підтвердив в інтерв’ю німецькому виданню Manager Magazin інформацію про повернення в сегмент стільникових телефонів. І ось зараз на офіційному сайті фінської компанії було опубліковано відповідну заяву, в якій підкреслюється той факт, що бренд Nokia як і раніше є упізнається мільйонами споживачів по всьому світу, а також розповідається про складнощі з відновленням діяльності в сегменті мобільних пристроїв.
Не будемо зволікати і негайно ж перейдемо до суті. В останній заяві Nokia говориться, що для повернення на ринок мобільних пристроїв компанія планують використовувати модель ліцензування свого бренду. Тобто, Nokia займеться розробкою та ліцензуванням мобільних пристроїв, тоді як безпосередньо розробка, продажу, реклама та підтримка продуктів буде покладена на відповідних партнерів. Як приклад Nokia призводить випуск Android-планшета Nokia N1.
Як відомо, умови угоди з Microsoft забороняють Nokia випускати смартфони під своїм брендом, тому колись найбільший виробник стільникових телефонів у світі зможе знову зайнятися ними не раніше четвертого кварталу 2016 року, коли закінчується термін дії угоди з Microsoft.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас