Китайська економічна зона ZACEEZ стане найбільшою в світі базою з виробництва мобільних телефонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська економічна зона ZACEEZ стане найбільшою в світі базою з виробництва мобільних телефонів

Технології&Авто
370
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) затвердила ознаки фіктивності емітентів цінних паперів.
Про це йдеться в повідомленні комісії.
Комісія затвердила ознаки фіктивності емітентів цінних паперів на засіданні 10 липня 2015.
Згідно з повідомленням регулятора, до ознак фіктивності відносяться: співвідношення показника капіталізації емітента та інших показників його діяльності, кількість працівників емітента та розміри витрат емітента на оплату праці одного працівника.
Документом також передбачено ознаки, згідно з якими емітент може бути віднесений до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності.
В даний список вноситимуться емітенти, які не дотримуються або навмисно порушують встановлені норми чинного законодавства у своїй діяльності.
Бути виключеним з цього списку емітент може бути у випадку, якщо надасть регулятору документи, що підтверджують усунення підстав для визнання його мають ознаки фіктивності.
Так, формування, ведення та внесення змін до списку буде здійснювати комісія в електронному вигляді та публікувати таку інформацію на своєму веб-сайті.
Документ комісії вже узгоджений з Міністерством фінансів, Державної фіскальною службою і направлений в Міністерство юстиції для проходження державної реєстрації.
Як повідомляло агентство, місія Міжнародного валютного фонду в Україні почала оцінку незалежності та повноважень Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас