"Украерорух" домовився з Indra Sistemas про післягарантійне обслуговування автоматизованих систем майже на 1 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Украерорух" домовився з Indra Sistemas про післягарантійне обслуговування автоматизованих систем майже на 1 млн євро

Казна та Політика
135
Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України (“Украерорух”) за результатами відкритих торгів на послуги з ремонту та технічної підтримки автоматизованих систем керування повітряним рухом Aircon 2100 в Харкові і Aircon 2100/2000 в Дніпропетровську вибрав компанію Indra Sistemas (Іспанія), говориться в прес -Релізи “Украеароруха” у п’ятницю.
Indra Sistemas є безпосереднім виробником систем. Контракт був підписаний строком на три роки і передбачає усунення можливих відхилень у роботі системи, а також постачання і заміну запасних частин та ремонт обладнання.
Загальна сума контракту склала EUR997,860 тис., що включає вартість послуг і запасних частин, а також всі витрати, податки, збори та необхідні платежі, які має здійснити “Украерорух”.
“Украерорух” створений в 1992 році. Є основою національної аеронавігаційної системи і об’єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас