Apple, замовила постачальникам рекордну партію нових iPhone (джерело) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple, замовила постачальникам рекордну партію нових iPhone (джерело)

Технології&Авто
1029
Постачальники американської компанії Apple Inc. отримали від компанії замовлення на рекордно велику партію нових моделей iPhone, які буде представлено пізніше цього року, пише газета Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела.
За даними джерел, Apple розмістила замовлення на виробництво 85-90 млн пристроїв двох моделей, з екранами в 4,7 дюйма і 5,5 дюйма на період до 31 грудня 2015 року.
Розміри екранів нових моделей ті ж, що в iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Раніше максимальний розмір екранів iPhone 4 дюйма складав.
Для порівняння: первинна кількість нових моделей, замовлених Apple, минулого року, склала 70-80 млн пристроїв, що на той момент було рекордним рівнем.
Попит на моделі iPhone 6 і iPhone 6 Plus виявився високим. У першому півріччі фінансового року, що завершується у вересні, Apple продала 135, 6 млн iPhone, на 43% більше, ніж роком раніше.
Нові iPhone не будуть кардинально відрізнятися від попередніх моделей, відзначають джерела.
Як очікується, в них стане доступна технологія сила торкання, що дозволяє запускати різні функції залежно від сили натискання на екран. Apple, вже використовує цю технологію в Apple Watch і MacBook.
Розміри екранів нових пристроїв, ймовірно, залишиться тим же, що в iPhone 6 і iPhone 6 Plus, зазначають джерела.
За їх словами, Apple може додати в лінійку iPhone, що випускаються в сріблястому, золотом і чорному корпусах, пристрій нового кольору.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас