Київська поліція завела акаунт в Instagram і популяризувала хештег #kyivpolice — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська поліція завела акаунт в Instagram і популяризувала хештег #kyivpolice

Казна та Політика
7621
Поліція Києва, презентація якої викликала справжній селф-бум в соцмережах, завела аккаунт в Instagram. На новостворений профіль підписалося більше 2500 користувачів, і ця цифра швидко зростає. Втім, аккаунт поки не верифіцирований, тому не можна точно сказати, кому належить ініціатива його створення.
На сторінці патрульні викладають свої фотографії, відео з місць пригод, скріншоти постів з соцмереж і інші події. Найпопулярніший хештег – #kyivpolice.
Київська поліція завела акаунт в Instagram і популяризувала хештег #kyivpolice
Нова поліція вийшла на вулиці Києва в ніч на 5 липня. Днем раніше на Софіївській площі близько двох тисяч співробітників нової патрульної служби склали присягу на вірність народу України. Тоді ж і було опубліковано перше фото в обліковому записі.
Між тим, всі вихідні кияни і самі постили фотографії та селфі з поліцейськими в Instagram і соцмережах. Не обійшлося і без фотожаб.
До речі, соціальний успіх супроводжує київським «копам» не тільки в Instagram, але і в Facebook. Сторінка патрулів за три дні з моменту заснування зібрала понад 26 000 передплатників. Ще трохи, і служба поб’є рекорд знаменитої кримської няш-мяш Прокурорша.
Київська поліція завела акаунт в Instagram і популяризувала хештег #kyivpolice
Нагадаємо, Instagram давно перестав бути “хіпстерською” соцмережею. У ньому швидко стали з’являтися не тільки корпоративні акаунти, а й політичні. Так, профіль президента України Петра Порошенка ведуть в Instagram вже більше року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас