Microsoft випустить фінальну версію Windows 10 вже на цьому тижні, - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустить фінальну версію Windows 10 вже на цьому тижні, - джерело

Технології&Авто
801
Microsoft планує завершити роботу над RTM-версією Windows 10 на цьому тижні, напередодні офіційного релізу своєї ОС наприкінці липня. Таку інформацію повідомили джерела, близькі до Microsoft.
Попередні версії Windows 10 RTM вже були помічені у вільному доступі в інтернеті. Після того, як фінальний реліз операційної системи буде готовий, Microsoft буде розсилати дистрибутиви Windows 10 своїм партнерам і постачальникам ПК.
У той час як RTM був важливим етапом для попередніх версій Windows, для Windows 10 це скоріше формальність. У цьому плані Microsoft буде дотримуватися моделі “Windows в якості служби”, коли операційна система буде регулярно оновлюватися. Це одна з причин, чому Windows 10 вважається останньою версією операційною системи від Microsoft, а робота над остаточним релізом в принципі ніколи не буде закінчена. Перші оновлення для нової ОС будуть з’являтися регулярно вже в найближчі місяці. Вони будуть включати в себе підтримку розширень для браузера Edge і оновлення вбудованих додатків Windows 10.
Приклади такої моделі підтримки операційної системи можна побачити в останніх білдах ОС, які компанія надала тестерам. Microsoft випустила три окремі версії Windows 10 минулого тижня (build 10158, 10159, 10162). Кожна з них містила незначні поліпшення. У той час, як все ще тривають дебати з приводу готовності Windows 10, Microsoft виправила сотні помилок в ОС всього за тиждень. Проблеми та помилки з драйверами і ПО раніше можуть бути присутніми на деяких системах. Незважаючи на те, що Microsoft завершує фінальну версію Windows 10, компанія буде продовжувати працювати над виправленням помилок аж до дати релізу, 29 липня. Учасники програми Windows Insider отримають оновлення до Windows 10 одними з перших, іншим нова операційна система буде доступна поетапно.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас