BMW допускає розробку автомобіля для Apple і Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW допускає розробку автомобіля для Apple і Google

Технології&Авто
541
Автоконцерн BMW Group готовий до виробництва автомобілів для Google або Apple, проте ніяких переговорів з IT-гігантами щодо цього поки не ведеться.
Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на менеджера німецької компанії Олівера Зіпсе (Oliver Zipse).
«Ми живемо в світі партнерських зв’язків», – заявив Зіпсе у відповідь на запитання журналіста про те, чи має BMW можливість створення автомобіля для софтверної або комп’ютерної компанії на зразок Apple.
«Ми регулярно ведемо переговори з компаніями з телекомунікаційної та IT-галузей, включаючи Apple, з приводу тем, пов’язаних з автомобільними можливостями мережевої взаємодії і системою BMW Connected Drive. При цьому розробка і виробництво транспортних засобів не є предметом цих обговорень», – зазначив Олівер Зіпсе.
Коментар представника баварського автовиробника був даний на тлі чуток про те, що Apple має намір випустити власний транспортний засіб і стати прямим конкурентом BMW та інших автобрендів. За відомостями газети The Wall Street Journal, американська корпорація розробляє мінівен з використанням електричної силової установки. Агентство Reuters уточнює, що під маркою Apple може з’явитися безпілотний електромобіль.
У травні 2015 року генеральний директор Fiat Chrysler Серджіо Маркьонне (Sergio Marchionne) говорив, що глава Apple Тім Кук (Tim Cook) «зацікавлений» у більш глибокій участі компанії на автомобільному ринку.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас