Нові автомобілі Chevrolet оснастять «кондиціонером для смартфонів» (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові автомобілі Chevrolet оснастять «кондиціонером для смартфонів» (відео)

Технології&Авто
445
Перегрів сучасних продуктивних смартфонів це та подія, яким вже давно нікого не здивуєш. Зазвичай це відбувається під час роботи з важкими додатками або в процесі заряду батареї.
А тепер уявіть собі смартфон всередині автомобіля в жаркий день, який підключений до зарядного пристрою, відтворює музику, приймає повідомлення і додатково виступає в ролі навігатора …
Під час тестування нових автомобілів інженери Chevrolet звернули увагу на такий перегрів і спробували вирішити цю проблему доступними методами, створивши Active Phone Cooling.
Мова йде про нові автомобілі 2016-го модельного року, до яких відносяться Impala, Malibu, Volt і Cruze, у версіях з бездротовою зарядкою і системою Chevrolet MyLink. Ці моделі оснащені компактним відділенням для смартфонів, яке дозволяє не підшукувати додаткові аксесуари для кріплення мобільних пристроїв на передню панель автомобіля.
Інженерне рішення проблеми виявилося дуже простим – до відділення для смартфонів просто підвели окремий повітропровід, підключений до загальної системи кондиціонування. Здавалося б, така дрібниця, але саме Active Phone Cooling в підсумку продовжить життєвий цикл акумулятора вашого смартфона, який дуже не любить високу температуру, а у важких випадках зможе запобігти аварійному відключенню при перегріві.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас