Автомобіль Smart Forfour перетворили на крихітний поїзд Smart Forrail (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобіль Smart Forfour перетворили на крихітний поїзд Smart Forrail (відео)

Технології&Авто
685
Компанія Mercedes у співпраці з британською фірмою Interfleet, що спеціалізується на залізничних системах, переобладнала невеликий автомобіль Smart Forfour в машину для їзди по рейках.
Незвичайний транспортний засіб названо Smart Forrail, а на його створення пішло півроку. Фахівці встановили на місці стандартних легкосплавних дисків і покришок суцільнометалеві колеса. Кожне з них важить 80 кілограмів.
Зміни також були внесені в рульове керування: воно просто заблоковане. Це необхідно для забезпечення безпеки і виключення можливості повороту коліс під час їзди по рейках.
Відомо, що в рух крихітний поїзд приводиться 1-літровим двигуном внутрішнього згоряння. За процесом їзди по залізничному полотну можна спостерігати на дисплеї усередині салону.
Творці Smart Forrail мали виключно демонстраційну мету. Незважаючи на те, що міні-потяг пройшов успішні випробування на приватній залізниці, експлуатувати його в реальних умовах не планується і неможливо через нормативні та інші обмеження. Нижче можна подивитися відеодемонстрацію оригінального транспортного засобу:
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас