Huawei має намір продати 40 млн смартфонів Honor за рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei має намір продати 40 млн смартфонів Honor за рік

Технології&Авто
611
Компанія Huawei Technologies має намір подвоїти продажі смартфонів під маркою Honor. Флагманський представник цієї серії – Honor 7 – був анонсований минулого вівторка.
На презентації Honor 7 в Пекіні Джордж Чжао (George Zhao), президент Huawei, який курирує бізнес з випуску пристроїв марки Honor, заявив, що в першій половині 2015 року продажі цих апаратів склали 20 млн одиниць. Це відповідає обсягу реалізації за весь 2014 рік. У 2015-му компанія сподівається поставити на світовий ринок 40 млн «розумних» телефонів Honor, подвоївши тим самим результат річної давності. Приблизно 6 млн цих апаратів, як очікує виробник, будуть придбані за межами Китаю.
За словами Джорджа Чжао, в січні-червні 2015 року Huawei заробила на продажі смартфонів Honor близько $2,6 млрд. План по цій виручці на нинішній рік високопоставлений представник компанії не озвучив.
Як зазначає агентство Reuters, будучи четвертим за величиною виробником телефонів у світі, за останні два роки Huawei інвестувала значні кошти в розвиток самостійного бренду Honor, покликаного боротися з Xiaomi за молодих клієнтів, що віддають перевагу стильним сучасним і водночас недорогим апаратам. Моделі Honor продаються в 74 країнах світу, в тому числі в Росії. У США вони з’являться в недалекому майбутньому, обіцяє пан Чжао.
І Huawei, і Xiaomi мають намір продати в 2015 році до 100 млн смартфонів по всьому світу. На шляху до виконання цієї мети у вівторок, 30 червня, Xiaomi почала офіційно пропонувати трубки за межами Азії – в Бразилії.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас