Голосовий помічник Google зможе працювати в офлайні, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосовий помічник Google зможе працювати в офлайні, - ЗМІ

Технології&Авто
367
Деякі власники Android-смартфонів настільки звикли до використання вбудованого в систему голосового помічника, що просто не уявляють собі життя без регулярних вигуків “OK Google”. Проте варто смартфону втратити зв’язок з глобальною мережею, як помічник відключається, хоча деякі операції цілком можна виконувати і без постійного зв’язку з серверами Google. І в останньому оновленні розробники вирішили виправити це упущення.
За даними ресурсу Android Police можливість працювати у офлайні з’явиться вже в наступному оновленні додатки Google app for Android. Природно, навіть у цьому випадку помічник не зможе відповісти на питання, для яких йому необхідний доступ до мережі Інтернет. Зате він зможе виконати такі часто використовувані команди як “дзвінок”, “повідомлення”, “музика” або “включити / відключити Wi-Fi”.
Не виключено, що список доступних офлайн-команд виявиться набагато ширше, однак підсумковий перелік ми дізнаємося тільки після офіційного релізу програми.
Зокрема, серед інших команд оновлений помічник зможе відрегулювати яскравість підсвічування і гучність звучання, а також оповістити про проблеми з безпечним підключенням до мережі. Наостанок зазначимо, що на даний момент мова йде тільки про Android-смартфони.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас