Apple запустила сервіс стрімінга музики Apple Music в Україні, щомісячна підписка обійдеться в $4,99 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запустила сервіс стрімінга музики Apple Music в Україні, щомісячна підписка обійдеться в $4,99

Технології&Авто
647
Компанія Apple запустила в Україні сервіс прослуховування музики онлайн Apple Music, підписатися на який можна після оновлення iPhone до нової прошивки iOS 8.4. На даний момент Apple пропонує пробний період, в рамках якого користувачі можуть три місяці слухати музику безкоштовно.
Після закінчення трьох місяців безкоштовного прослуховування музики, вартість Apple Music для українців складе $4,99 за індивідуальну підписку або $7,99 на підписку для сім’ї, що включає доступ для 6 користувачів.
Нагадаємо, що Apple об’єднали в своєму сервісі музику, онлайн радіо, а також новини та відео від музикантів, за якими можна спостерігати як в Twitter або Facebook. В рамках Apple Music користувачі можуть додавати в свою бібліотеку музичні альбоми виконавців або окремі треки. Крім цього, сервіс вміє формувати плей-листи на основі переваг користувача, а також пропонує збірки, створені діджеями.
Отримати доступ до Apple Music на даний момент можна з iPhone, а також плеєрів iPod touch, які отримали оновлення до iOS 8.4. Сьогодні Apple також випустить оновлення плеєра iTunes для OS X і Windows, яка включатиме новий сервіс. Восени цього року компанія планує зробити Apple Music доступним для користувачів Android, випустивши окремий додаток для цієї платформи.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас