LG Chem представила перший у світі шестикутний акумулятор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG Chem представила перший у світі шестикутний акумулятор

Технології&Авто
632
Компанія LG Chem, один з найбільших в світі виробників елементів живлення, представила, як вона стверджує, перший у світі шестикутний акумулятор. За словами розробників, новинка здатна розширити можливості проектування «розумних» наручних годинників.
Як повідомляє видання Yonhap з посиланням на заяву LG Chem, шестикутна батарея на 25% перевершує традиційні прямокутні вироби в частині енергоефективності і здатна збільшити час автономної роботи переносної електроніки на 4 додаткових години.
В LG Chem кажуть, що в останні місяці компанія тісно працювала з світовими виробниками смарт-годинників, так що останні вже готують гаджети з шестикутними акумуляторами і випустять їх у 2015 році. Імена брендів-партнерів південнокорейського вендора не уточнюються.
«Компанія повинна придумувати унікальні продукти, щоб бути лідером на ринку», – заявив президент LG Chem Квон Янсу (Kwon Young-soo), пообіцявши зробити компанію провідним виробником компактних батарей до 2018 року.
За словами керівника, у найближчі роки очікується сплеск попиту на акумулятори, що дозволяють створювати різноманітні конструкції електронних пристроїв.
Аналітики Gartner прогнозують, що через два роки «розумні» годинники займуть 40% глобального ринку електроніки, що носиться на зап’ясті, а до 2020 року поставки смарт-годинників будуть вимірюватися 100 млн штук.
Крім шестикутних акумуляторів, LG Chem також розробила ступінчасті, зігнуті і гнучкі елементи живлення, які можуть знайти застосування в пристроях різного форм-фактора.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас