Facebook зібралася в Африку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook зібралася в Африку

Технології&Авто
139
Соціальна мережа Facebook відкриє своє перше представництво в Африці в надії на значне зростання користувацької бази та зміцнення позицій на глобальному інтернет-ринку.
В даний час світова аудиторія Facebook складає близько 1,5 млрд передплатників. З них приблизно 120 млн проживають в Африці. При цьому населення даного континенту перевищує 1 млрд людей, так що можливостей для нарощування користувача бази тут у Facebook достатньо.
Повідомляється, що офіс розташується в Йоганнесбурзі – найбільшому за чисельністю жителів місті в ПАР. Спочатку штат даного підрозділу складе близько 25 співробітників.
Розвиток бізнесу в Африці дозволить соціальній мережі Facebook збільшити рекламну виручку. В даний час компанія Марка Цукерберга (на фото) отримує понад 50% свого рекламного доходу за межами Північної Америки.
Відзначимо, що Facebook близько двох років тому запустила проект Internet.org щодо забезпечення інтернет-доступом якомога більшої кількості людей, в тому числі в Африці.
В ініціативі беру участь такі компанії, як Ericsson, MediaTek, Nokia, Opera, Qualcomm і Samsung. Facebook розраховує, що завдяки проекту Internet.org веб-доступ з’явиться як мінімум ще у 1 млрд осіб.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас