Uber запустила сервіс водного таксі UberBOAT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустила сервіс водного таксі UberBOAT

Технології&Авто
338
Всесвітньо відома служба інтернет-таксі Uber запустила новий міжконтинентальний сервіс, і це абсолютно не те, чого можна було очікувати.
Хоча після запуску сервісу доставки їжі UberEats в Барселоні і розробки систем автономного водіння від цієї компанії можна чекати чого завгодно.
Загалом, якщо ви зараз перебуваєте в Стамбулі чи збираєтеся відвідати головний торговий, промисловий і культурний центр Туреччини, то можете позвати «Uber-човен» для швидкого і зручного переміщення через протоку Босфор, що розділяє місто на європейську та азіатську частини.
Як повідомляється в офіційному блозі компанії, пропозиція скористатися сервісом UberBOAT буде з’являтися на екрані мобільного пристрою при кожному відвідуванні прибережної зони.
Швидкісні катери UberBOAT, які належать і експлуатуються місцевою компанією Navette-Tezman Holding, можуть взяти на борт 6-8 чоловік. Вартість поїздки становить від $20 до $150 в залежності від відстані. У даному випадку варто врахувати, що це сума оренди всього катера, яка пропорційно розділяється на всіх пасажирів.
Зрозуміло, Uber належить зіткнуться з сильною конкуренцією з боку інших компаній-перевізників. Крім державного порома, вартість поїздки на якому становить менше $1 (якщо Bloomberg Businessweek призводить достовірну інформацію), існує ще як мінімум два способи перебратися через Босфор: метро і два автодорожніх моста. До слова, власний сервіс виклику таксі компанія Uber запустила в Стамбулі не так і давно – у минулому році.
Варто відзначити, що Uber вже не перший раз запускає послугу щодо замовлення човна, але, мабуть, це перший подібного роду сервіс Uber, який діятиме на постійній основі. Минулого літа Uber спільно з компанією Boston Harbor Cruises запустила ряд сезонних сервісів за викликом човна.
На закінчення відзначимо, що промо-код UBERTEKNE дає знижку в розмірі $11 на першу поїздку допомогою UberBOAT.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас