Порошенко оновив склад Нацкомісії з житлокомпослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко оновив склад Нацкомісії з житлокомпослуг

Енергетика
275
Президент України Петро Порошенко призначив Дмитра Вовка головою Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ).
Іншим указом голови держави Вовк звільнений з посади тимчасово виконуючого обов’язки голови НКРЕКУ, яку він обіймав з кінця грудня 2014 року.
Крім того, Порошенко звільнив двох членів НКРЕКУ – Андрія Геруса і Юлію Ковалів.
Герус повідомив, що сам написав заяву про звільнення з займаної посади. “Друзі, я вирішив завершити свою роботу в НКРЕКУ і попросив президента прийняти відповідне рішення про моє звільнення”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці, додавши, що в його подальших планах – робота на біржі.
Новим місцем роботи Ковалів може стати посада першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, де, як планується, вона координуватиме реформу антимонопольного законодавства, роботу з донорами та залучення в країну інвестицій.
Новими членами НКРЕКУ призначені директор юридичного департаменту комісії Вікторія Морозова і Юрій Голляк.
Як повідомлялося, А.Герус і Ю.Ковалів були призначені членами НКРЕКУ в кінці серпня 2014 року, коли президент П.Порошенко підписав укази про створення комісії і затвердив її персональний склад, що складається з голови і шести членів.
НКРЕКУ здійснює державне регулювання діяльності суб’єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізоване водопостачання та водовідведення, переробки та захоронення побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас